Nyheder

Nyheder vil blive opdateret hurtigst muligt.

28. april 2016
Endnu et hold startede i dag op i Projektledelse – metoder og værktøjer målrettet bygge- og anlægsbranchen. Holdet slutter af med eksamen i juni hos DTU Diplom, og det bliver det sidste projektledelseshold på denne side af sommerferien, men vi starter op med et nyt hold igen til september.

25. februar 2016
Så blev det igen tid til, at vi startede et nyt hold op i Projektledelse – Metoder og værktøjer målrettet bygge- og anlægsbranchen. Vi glæder os til at tage imod de nye kursister i Tegnestuen på Sorgenfrigårdsvej 109. Nåede du ikke at tilmelde dig dette hold, så starter vi allerede et nyt hold op i slutningen af april.

13. januar 2016
I dag starter vi et nyt kursushold op i Procesledelse inden for bygge- og anlægsbranchen. Kurset giver en forståelse for værdiskabelsesprocessen fra selve designfasen til aflevering af driftsklart bygge- eller anlægsprojekt inden for den private og offentlige bygge- og anlægssektor. Ydermere har kurset fokus på de procesledelsesmæssige problemstillinger, der opstår ved sådan en værdiskabelsesproces, hvor der er interaktion mellem mange forskellige faggrupper og disses adfærdsmønstre.

17. september 2015
I dag starter vi vores kursus op i Projektledelse – Metoder og værktøjer som vi målretter til bygge- og anlægsbranchen. Kurset udbydes i samarbejde med DTU, og er et obligatorisk fag på Diplomuddannelsen i Projektledelse. Ønsker du at vide mere om kurset eller om mulighederne for at tage en hel diplomuddannelse i Projektledelse, så kontakt os på telefon 70 23 82 80 eller på info@xconcept.dk

1. september 2015
Den 04. november starter vi vores Lean Agent kursus op, og vi har stadig åbne pladser. Derfor forærer vi dig nu 6 flasker god rødvin pr. betalende kursist som du henviser til vores Lean Agent kursus. Så kender du en eller flere der står og har brug for en Lean uddannelse, så er det bare at henvise dem.

11. maj 2015
Fredag den 8. maj havde vi fornøjelsen af at afholde et Lean seminar for Anker Hansen & Co. Det blev en god formiddag med 24 veloplagte deltagere, hvor der blev tid til både lidt praktiske øvelser, samt nogle gode diskussioner omkring anvendelse af Lean i bygge- og anlægsbranchen.

21. april 2015
I dag startede vi vores kursus op i Lean værktøjer og vores kursister fortsætter direkte videre på kurset i Lean ledelse den 6. maj – Du kan dog stadig nå at tilmelde dig kurset i Lean ledelse.

9. april 2015
Vores hjemmeside har fået nyt design og er blevet opdateret ved hjælp af vores virksomhedspraktikant Steffen Marschall.

20. januar 2015
I dag havde vi fornøjelsen af at afholde et kursus i jura og økonomi hos Kullegaard arkitekter.

8. januar 2015
I dag startede vi det 2. hold fra SK Forsyning op på deres projektlederuddannelse “Projektledelse – Metoder og værktøjer målrettet bygge- og anlægsbranchen”.