Lean seminar

Lean seminariet giver jer en forklaring på hvad Lean er, og hvor og hvordan det kan anvendes til at effektivisere jeres virksomhed.

Seminariet er på tre timer og giver en kort introduktion til Lean. Du får et indblik i hvad der kræves hvis man ønsker at indføre Lean og hvor man bør starte. Hvilke faldgrupper er der i Lean, og hvordan undgår vi dem. Endvidere får du et indblik i nogle af de værktøjer der benyttes, samt hvilke resultater Lean typisk kan medføre.

Alt dette skulle gerne give jer et billede af hvad Lean er og hvad det kræver og hvad man kan opnå, hvis man vil påbegynde rejsen med Lean.

Kontakt Michael Bang på telefon 30 23 31 26 eller på mail for yderligere oplysninger eller download nedenstående folder.

lean-thumb

 

 

 

 

 

 

 

 

Se her hvad nogle af vores kunder siger om vores seminar:

”Xconcept var rigtig gode til at formidle budskabet omkring Lean på et sprog, som vi kunne forstå, og de fik sat rigtige mange tanker i gang hos os. Samtidig fik vi bekræftet, at Lean var det rigtige for os, og at det var noget vi skulle i gang med.”

”Xconcept formåede at formidle budskabet omkring Lean rigtig godt. Vi forventede ikke at seminaret ville gøre os parate til at køre Lean projekter, men vi så seminaret som en god mulighed for, at informere vores ansatte omkring begrebet og samtidig få igangsat en debat omkring Lean. Dette levede seminaret fuldt op til.”

”En ting der var specielt godt ved seminaret var, at det blev formidlet på et niveau, hvor alle kunne være med, og at det blev gjort klart og forståeligt, hvad Lean er, og at der ikke er noget farligt ved det.”