Projektledelse

Har du brug for hjælp til et konkret projekt, eller vil du gerne forbedre måden, I driver projekter på i jeres organisation? Vores hjælp starter med udgangspunkt i din situation og dine præmisser.

Vores holdning til projektledelse er, at det skal virke i praksis! Det betyder, at vi på den ene side arbejder for at styrke din projektledelse, og på den anden side tager afsæt i de kvaliteter, du allerede har. Vi mener, at vejen mod større projektmodenhed skal ske på basis at en balanceret udvikling – hvor hver enkelt tiltag giver mening og værdi for organisationen.

Vi vil også gerne levere en forskel – så derfor kan vi udfordre dig på, hvordan vi kan sikre at en forbedring af jeres projektledelse forankres i din organisation.

Vi har en solid baggrund med konkret projektledelse, program- og porteføljestyring. Vi har udfyldt roller som projektledere, projekt-ejere, projektchefer og styregruppeformænd.

Et forløb med Xconcept sammensættes sammen med dig og din virksomhed. Kontakt Jens Lindhardt for en uforpligtende samtale om jeres udfordringer på telefon 70 23 82 80.

bistand_til_projektstyringkurser_i_projektledelseprojektledelsesvaerktoejer