Lean

Ønsker I at reducere mængden af spild i jeres processer og samtidig få mere fokus på hvad der skaber værdi for kunden – så er Lean den rette vej for jer.

Går I med overvejelser om Lean kan være noget for jeres virksomhed, så tager vi gerne en uforpligtigende dialog med jer. Alternativt kan vores halvdagsseminar give jer en forståelse af Lean, samt hvilke muligheder Lean give jer og hvad det kræver, så I derved får afklaret om Lean er noget, I vil gå videre med.

Er I allerede godt i gang med jeres Lean rejse men gerne vil skridtet videre, så tilbyder vi dels at uddanne og udvikle jeres medarbejdere inden for Lean, eller I kan bruge os som facilitatorer på jeres Lean projekter.

Vores opfattelse af Lean er, at det bygger på nogle gode værktøjer, men som kun kommer til sin fulde ret, når man også fokuserer på hele den ledelsesfilosofi og kultur, som Lean også indeholder.

Kontakt Michael Bang på telefon 30 23 31 26 eller på mail mbh@xconcept.dk, så vi kan tage en uforpligtigende dialog om, hvordan vi skaber mest mulig værdi for jer.

lean-seminarlean-kurser